Om Tisvilde Kunstskole, min kunst og mig.


Citat af den svenske fotograf der hedder JH Engstrøm.

Det er præcis hvad kunst handel om - nemlig følelser.

Jeg er udøvende kunster gennem mere end 25 år. Det hele begyndte med et kamera og et mørkekammer i kælderen på mine forældre hus og derfra har det taget fart og retning. I dag arbejder jeg med fotografiet og maleriet som de primære udtryksformer, men min forkærlighed for keramikken betyder helt sikkert at jeg vil genoptage den på et tidspunkt.

Jeg arbejder med analog fototeknik og primært i store formater (storformat fotografi). Det betyder også, at jeg selv fremkalder mine film og billeder og det gør jeg i både det analoge og digitale mørkekammer. I maleriet arbejder jeg i et relativt monokromt univers, hvilket i praksis betyder at jeg anvender få farver til at skabe mine malerier. Jeg arbejder abstrakt dog ofte med en form for forelæg, enten i form af fotografier, skitser eller mindre forarbejder (malerier).

Endvidere arbejder jeg som erhvervs- og kunstcoach, hvor jeg tilbyder forskellige rådgivnings- og coachforløb for ledere og kunstnere.

Tisvilde Kunstskole er et privat initiativ, jeg har skabt udfra den præmis, at alle skal have adgang til at arbejde med og skabe kunst. Jeg tilbyder undervisning i fotografi og maleri. Min tilgang til undervisningen er mere rettet mod at fremme passionen, følelserne og udtrykket fremfor teknikken. Du får størst udbytte af min undervisning, hvis du allerede er igang med en form for kunsternerisk vej eller har opøvet nogen erfaring.

Du kan læse mere om mig og se mine billeder på disse hjemmesider samt besøge min side for coaching og sparring:

malerier: Udvalg af mine malerier

fotografier: www.jauch.dk 

sparring og coaching: www.creative-life.dk