Kreativ Fotografisk Masterclass 2020 - mere info snart...

2019-04-19

Jeg er ved at være klar med oplæg til den kommende Masterclass, der vil starte her senere på året.

Her kommer vi i modsætning eller forlængelse af den nuværende og kørende Masterclass til i høj grad at fokusere på dit projekt.

Det vil være en Masterclass hvor vi arbjeder målrettet med et/dit projekt frem mod et resultat. Det resultat kan være en bog, en hjemmeside eller en udstilling. Vi kommer til at arbejde i dybden med dig, dine billede og dit udtryk. Det bliver udfordrende og forhåbentlig vil du komme til at flytte nogle grænser undervejs. Det er dig og dit projekt der bliver det primære omdrejningspunkt og i gruppen vil vi arbejde med sparring og feedback, således alle bliver hørt og alle byder ind. 

Deltagelsen kræver at du er villig til at dele og dele ud af dig dine erfaringer som fotograf og kunstner. Netop i delingen og sparringen med andre vokser vi og kan flytte os rigtig meget. Det kræver tillid og åbenhed at arbejde med sig selv og dit projekt og derfor bliver det et mindre hold med max 8 deltagere. 

Når vi er færdige står du med et projekt, der kan realiseres i den form du gerne vil, hvis du vil !

 Undervejs får vi besøg af erfarne fotografer og kunstnere der gerne deler af deres erfaringer i forhold til at komme ud med egen kunst. 

Jeg glæder mig til at møde dig og få lov til at arbejde med dig og dit projekt.

Mere information om alt det praktiske følger meget snart her på siden.

Rammerne vil være et forløb over et år med ca 10 weekend mødedage og prisen vil ligge omkring og ihvertfald ikke mere end 10.000 kr..

Ved du allerede nu at du gerne vil med på denne tur kan du sende mig en mail på ole@tisvildekunstskole.dk og jeg sætter dig på listen.